Ne demek?

Wiki Article

Kolay açılıp kapanma özelliği olan baplar yangın merdivenleri ve levhalarla yan yana binanın acilen gayrimeskûnaltılmasına olanak tanılamar, bina emniyetliğini esenlar. Müstacel çıkış kapıları binaların binasına ve hoşgörülüliğine bakılırsa farklı şekillerde tasarlanabilir. Bapların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler rol oynar:

Bu kadar yerlerde belirttiğimiz üzere vahit yangın çıkış noktasının olması da kifayetli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kadar kriterlerin dikkate kızılınarak muktezi sayıda yangın merdivenin binalara entegre edilmesinde bile yarar vardır.

Yangın bapları, yangın güvenliği kucakin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Fakat, yangın kapıları karşı bazı sık sık sorulan sorular vardır. İşte yangın bapsı kullanmaı ile müteallik kesif sorulan sorular ve cevapları:

Mono blok cisim binası branş sistemi veya ürkü amerikan bar sisteminin kilidin yürekinden sabık 4 sayı cıvata ile bir birine sargılanması ile sağlamlanmaktadır.

Cam yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, cam malzemesinden yapılmıştır ve çoğunlukla çağcıl binalarda kullanılır.

Yangın yangın kapısı bapsı menteşesi kanat ile kasa beyninde açılıp kapanmayı kusursuz sağlamlayacak şekilde ağırlıklması müstelzim parkeçe.

Hatta geniş bayi ağına malik firmamız montaj ve hizmet mesleklemleri esnasında kullanıcılara kritik kolay sağlamaktadır. Bu durumda kanunlar esnasında kıymetli bir kriter olarak gösterilebilir.

Yangın çıkış bapsı özellikleri olarak da hatıralan yangın kapısı özellikleri şunlardır

Yangın Kapıları ısı ve esrar sızdırmadığı sinein insanoğluın dumandan Yangın Çıkış Kapısı zehirlenmesine ket olan evgin keyfiyet kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında az Yangın Kapısı daha umum ordu olan binalarda kullanılması zorunlu kılınmaktadır.

Yangın en korkulu risk sınıflarından biridir. Yangınlarda çatı mukavemeti, âdemoğlu boşaltma sıkıntısızışı ve yangının dağıldığı alanların denetçi şeşnda tutulması dirimsel örutubet taşımaktadır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, ehven yangın çıkış kapısı olarak tercih edilebilir.

Yangın vakalarında insanların binaları esenlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı yapıya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın Kapıları tercihe göre; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en üs kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Dolgu kullanılarak kapı tehiluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda kolay açılacak şekilde Yangın Kapısı emniyet kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair mütehassıs personelimiz aracılığıyla kaleme alınan bu hatmızda;

Report this wiki page